Yksityiskohdat
1. Portaat edesauttaa vaivatonta sisään- ja ulos- astumista. Kaiteet ovat suunniteltu oikeisiin kohtiin niin että niistä saa tukea. Laita on alimmillaan portaiden kohdalla, samalla keulassa ja perässä ovat korkeat varalaidat. Kaide kulkee koko veneen ympäri paitsi portaiden kohdalla niin lepuuttajat saa hyvin kiinnitetty.
2. Takakannella on kaide moottorikaivon ympäri ja ylhäällä katolla. Takakannen moottorikaivonkoppa on osaa mittavaa äänenvaimennuspakettia. Mittausten mukaan se vähentää ääntä noin 10 db.
Istumapaikkoja on takakannella kaksi, molemmissa kulmissa.
Istumapaikkojen alla on säilytystilaa josta toinen käytetään ankkurille. Myös avoimet köysiboksit näkyvät kuvassa.
3. Etukannen lukittava säilytystila on iso ja kahdessa tasossa. Kaikkilla luukullisilla säilytystiloilla kannella on tiivistelista.
4. Kansivalaistus pimeällä
5. Takapenkin edessä on molemmilla puolilla pitkiä kahvoja ja pullotelineet.
6. Kuvassa näkyy miten poikittaisporras rungossa toimii, runkoon kiinniimeytynyt vesi irroittaa portaan kohdalla.
7. Vesi roiskuu nousulistoista takaisin alas. Ylhällä näkyy peltikupu joka ojaa roiskeveden ohi tyhjennysreiän.
8. Nousulistat, kulkuasento ja keulapotkurin sijoitus tekevät sen ettei vesi osu siihen tavallisessa ajossa.
9. Kaikki varusteet ja niiden ohjaimet ovat kuskin lähellä, plotteri näkyy kaikille kanssamatkustajille kun se on keskellä. Kuvassa näkyy kaikki sähkökatkaisimet, virranulosotto, Webaston ohjauspaneeli, moottorin käynnistyspaneeli hätäkatkaisimella, keulapotkurin ohjaus ja valohettimien ohjaimet.
10. Pyyhkijän palautumispaikka on vasemmalla puolella ettei jää kuskin näkökenttään. Pyyhkimelle löytyy tihkurele ja jos käyttää pyhkijää sillä asetuksella se pyhkii noin joka kuudes sekunti. Toinen kattovaloista on asennettu kartturin yläpuolella.