logo
Välkomna till Freja Marines och TG-båtarnas hemsidor, med information om alla TG modeller och om företaget som tillverkar dem.
.

TG-båtarna har tillverkats i över 40 års tid och det hela började 1970 med utveckling och tillverkning av tävlingsbåtar. 10 år senare startades produktionen av nöjesbåtar. TG valde att specialisera sig på båtar med bak- eller mittkabin. Detta har visat sig vara ett bra val på dessa breddgrader med vårt oberäkneliga väder. TG har blivit kända som kvalitetsbåtar som passar den nordiska skärgården. TG-båtarna tillverkas av familjeföretaget Freja Marine. Familjen Gustafson är idag femte generationens båt- och skutbyggare. Sortimentet består av fem olika modeller mellan 6 m och 7,3 m.

TG-båtarna är det där båtarna där man satsat mycket mera tid på att göra de små detaljerna perfekt, och skilljer sig från masstillverkarna.

Alla TG-båtar är utrustade med vindrutetorkare för både förare och kartläsare. Dessutom är det alltid trimplan standard på alla båter (Finland) för att ni skall få ut maximal nytta av er TG-båt.

 
5.9
TG-5.9 Finlands mest sålda hyttbåt 2012, 2015 och 2017.
6.9 X
TG-6.9 X har största fasta takluckan på en hyttbåt, 2/3 av taket går att öppna!
7200
TG-7200 KingCruiser med den största hytten i sju metersklassen, registrerad för 9 personer.
Alfa
TG-Alfa en av Finlands snabbaste hyttbåtar med topfart 44-45 knop.