Wallas 7200

Tässä on kuvailtu miten Wallas 2400 asennetaan TG-7200 veneeseen vuosimallia 2000-, asennusohjeet käyvät myös vanhoihin TG-7000 veneisiin joskin mitat eivät ole yhtä tarkkoja.

 

Tässä ohjeet miten asentaa Wallas 2400 lämmitin TG-7200 veneeseen. Voi toki asentaa vanhaan malliin mutta mitat eivät ole niin tarkkoja niihin. Ensimmäinen asia mitää pitää muistaa asentaessa on oman syöttökapelin vetäminen suoraan akusta, ei virtakytkimestä. Tähän kaapeliin tarvitaan myös sulake. Tämä kaapeli suoraan akusta sen takia että lämmitin tarvitsee jäähdytystä (tuuletin käy) sen jälkeen kuin se on sammutettu, eli saatta käydä vielä kuin veneestä poistutaan. Wallas kiinnitetään oikean puoleisen kaapin etuseinään, kaapin ja akkutilan välille pitäisi olla valmiiksi vedetty punainen kaapeli mitä voi käyttää. Maadoitusjohto vedetään napaan kytkentärasiaan.
Pakopuki porataan 12cm laitaklinkistä ylöspäin.Seuraa lämmittimen ohjekirjaa...
... Ja 42cm kaapin seinästä eteenpäin.
Lämmittimen teline kiinnitetään niin että ulkopuolella senkataan pultit ja liimataan niin etteivät vuoda. Neljä pulttia riittää.
Noin 10 cm laidasta
Noin 10cm penkistä ylöspäin

On helpointa käyttää tankkina se 5 litran kanisteri jossa lamppuöljyä ostetaan. Silloin riittää että vaihtaa kanisteria kun se on tyhjä. Tässä tapauksessa on puinen teline rakennettu ja kiinnitetty pohjalevyyn, voi tehdä toisinkin. Tärkeintä on että mustalla polttoaineletkulla (= paluu letku) on kaatoa lämmittimestä tankkiin. Kynnyksen alla on valmiiksi reiät kaapin etuosassa ilmaputkelle. Sieltä saa putken vedettyä vasemmalle puolelle. Jos haluaa että ilma työntyy pedin alle niin laitetaan Y haara niinkuin kuvassa ja vedetään putki taaksepäin penkkiin.

Yksinkertaisin vaihtoehto on ilman Y haraa suoraan vasemmalle puolelle.
Reikä taaksepäin täytyy porata jos haluaa suuttimen pedin alle
Paikka suuttimelle, tähän kannatta laitta suljettava suutin että saa kaiken tehon ikkunoille jos on tarvetta.
Toinen putki suoran kuskinpuoleiseen suuttimeen, niin saa parhaan puhallustehon kuskin ikkunalle.